Ideea este să stăm cu tine confortabil pe pardoseala din lemn instalată de noi Elegant Parchet, să ne spui povești, gânduri, idei. Cald, vioi, parfumat. Ca lemnul natural.

Povești, povești, idei. Socializează cu ELEGANT PARCHET!

De peste 20 de ani de experiență reală în spatele nostru, de mâini marcate de pasiune și ambiția de a face fiecare casă unică, avem într-adevăr multe povești, mici sau mari, de spus. Povești de meșteri, instalatori, bărbați, locuri de muncă, șantiere. Povești care au gust de rășină și adeziv, uleiuri și lacuri. Dar și povești care știu despre prezent, vise și viitor.

Prin intermediul rețelelor sociale vă vom spune tot ceea ce noile noastre cataloage elegante sau site-ul nostru actualizat nu pot transmite: instantanee, gânduri de înțeles, sugestii mici sau mari legate de lemn și natura acestuia.

Socializează cu noi:

https://www.facebook.com/Elegant-Parchet-1594423623907318/

contact@elegantparchet.ro

0743 733077  0743 661371

Astăzi scriem o nouă pagină în istoria noastră, întăriți de un trecut important, dar gata pentru noile provocări pe care vi le va pune în față viitorul.

Vă așteptăm, numeroși, cu multe aprecieri, multe comentarii din care să ne inspirați pentru a ne îmbunătăți și a îmbunătăți ceea ce facem de peste 20 de ani. Pentru dumneavoastră!

Related Posts