ELEGANT PARCHET IMPEX SRL oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare. Această politică este suplimentară față de drepturile oferite de lege si nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta. ELEGANT PARCHET IMPEX SRL își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

SERVICIUL RETUR

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Costul transportului produselor returnate este suportat de catre client.

Produse deteriorate la transport

Eventualele produse deteriorate din culpa transportatorului se semnalizează imediat. Se fac fotografii cu cutiile / paletul deteriorat și se trimit pe adresa de email contact@elegantparchet.ro și se solicită înlocuirea produselor.

Returnarea banilor

După recepționarea produselor și constatarea conformității acestora, banii vor fi virați în contul dvs în termen de 2 zile lucrătoare.