Pardoseli personalizate

Ai obosit să cauți culoarea pentru pardoseala ta?

Elegant Parchet îți vine în ajutor cu o gamă largă de culori și combinații de culori aproape interminabile.

Cel mai important motiv care ne leagă de culori este 0% COV (compuși organici volatili ) și conținut 0 de  apă sau de solvenți, se bazează doar pe ingrediente naturale oferindu-vă siguranță pentru mediul dumneavoastră.

Consultă paletarul de culori aici (https://elegantparchet.ro/paletar-culori), apoi testează-ne cu cele mai ambițioase proiecte!

 

Ne trăim lucrarea astfel: o trăim în culori, pentru că suntem pozitivi, pentru că trăim în mijlocul naturii fantastice, care ne oferă verdele pădurii, albastrul infinit al cerului, albul zăpezii și nuanțele infinite de galben, portocaliu, roșu și violet ale apusurilor de munte.

O trăim în culori, deoarece urmărim gusturile, tendințele, noutățile de modă și design .
Și o trăim în culori pentru că trăim împreună cu clienții noștri, în toate zilele lor, chiar și în cele ușor gri.

Dar pardoselile  noastre din lemn pot fi personalizate nu numai datorită gamei infinite de culori, ci și a esențelor de lemn precum și o gamă largă de dimensiuni, capabile să vă facă pardoseala de lemn cu adevărat unică.

Tehnologia noastră unică, bazată pe legarea moleculară, îi face pe clienți fericiți în toată lumea în fiecare zi.

Putem vorbi despre asta cu pasiune ore în șir, dar pentru că imaginile vorbesc mult mai bine decât cuvintele, vă oferim aici o prezentare generală a realizărilor noastre.