O pardosealã din lemn , asigură imobilului în care se monteazã noblețe, valoare, stil și eleganță.

De aceea vă întâmpinăm cu soluții profesionale experimentate pe plan național și internațional:

Verificare planeitate șapă, forță smulgere, rezistență.

Măsurători umiditate șape CM, dewpoint, ambient.

Pregătirea stratului suport (consolidare, hidroizolare, cheie mecanică, autonivelante).

Ciclul de încalzire artificială a șapei pentru istemele de încalzire în pardoseală (variații termice pentru eliminarea umidității din șapă).

Montaj pardoseli lemn din masiv indigen și exotic, stratificat, prefinit etc.

Recondiționări pardoseli din lemn cu mașini profesionale dotate cu turboaspirator, ce alte tipuri de pardoseli nu oferă această șansă ci trebuiesc înlocuite.
Personalizare pardoseli din lemn cu finisaje ecologice % COV (compuși organici volatili).
Consultanță în alegerea pardoselii și a soluțiilor de montaj.

RECONDIȚIONAREA ȘI MENTENANȚA PARDOSELILOR DIN LEMN

Calitatea noastră superioară este rezultatul unui proces dezvoltat de mai mulți ani de experiență. Am transformat literalmente mii de metri pătrați de pardoseli vechi și neglijate din lemn înapoi la gloria lor de odinioară și, în multe cazuri, mai bune decât starea lor inițială.

Nu se poate nega că lemnul este o resursă frumoasă. Șlefuirea corectă și finisarea expertă vor face ca această frumusețe să fie pe deplin dezvăluită, protejând în același timp pardoseala.

Suntem experți în arta șlefuirii și finisării pardoselilor din lemn cu mulți ani de experiență și, la fel de important, deținem cele mai noi utilaje, asigurându-ne că lucrarea noastră se desfășoară curat și cu îndepărtarea minimă a lemnului din pardoseala din lemn.

Recondiționați NU înlocuiți pardoseli din lemn cu pardoseli laminate! Oferiți o viață nouă pardoselilor dumneavoastră din lemn cu Elegant Parchet!

Ai obosit să cauți culoarea pentru pardoseala ta?

Elegant Parchet îți vine în ajutor cu o gamă largă de culori și combinații de culori aproape interminabile.

Cel mai important motiv care ne leagă de culori este 0% COV (compuși organici volatili ) și conținut 0 de  apă sau de solvenți, se bazează doar pe ingrediente naturale oferindu-vă siguranță pentru mediul dumneavoastră.

Consultă paletarul de culori aici (https://elegantparchet.ro/paletar-culori), apoi testează-ne cu cele mai ambițioase proiecte!

 

Ne trăim lucrarea astfel: o trăim în culori, pentru că suntem pozitivi, pentru că trăim în mijlocul naturii fantastice, care ne oferă verdele pădurii, albastrul infinit al cerului, albul zăpezii și nuanțele infinite de galben, portocaliu, roșu și violet ale apusurilor de munte.

O trăim în culori, deoarece urmărim gusturile, tendințele, noutățile de modă și design .
Și o trăim în culori pentru că trăim împreună cu clienții noștri, în toate zilele lor, chiar și în cele ușor gri.

Dar pardoselile  noastre din lemn pot fi personalizate nu numai datorită gamei infinite de culori, ci și a esențelor de lemn precum și o gamă largă de dimensiuni, capabile să vă facă pardoseala de lemn cu adevărat unică.

Tehnologia noastră unică, bazată pe legarea moleculară, îi face pe clienți fericiți în toată lumea în fiecare zi.

Putem vorbi despre asta cu pasiune ore în șir, dar pentru că imaginile vorbesc mult mai bine decât cuvintele, vă oferim aici o prezentare generală a realizărilor noastre.